Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Frederiksberg Centret udvider: Her er de nye butikker

Foto: detailfolk.dkDe nye butikker i Frederiksberg Centret

- &Other Stories
- Sand
- Tiger of Sweden
- COS
- Modström
- Samsøe & Samsøe
- Monki
- Envii
- Hunkemöller
- Day
- Suite
- Tinderbox
- Bahne med integreret HAY-shop
- Intersport
- Eventyrsport
- Peak Performance
- Palæo
- 42 Raw

Derudover flytter og/eller udvider:

- H&M
- Sportmaster

Friday den 30 January 2015 kl. 11:56 af: Freja Thorbech

Frederiksberg Centret kan nu melde om fuldt udlejet i den nye del af centret, der snart slår dørene op. Se de nye butikker her.

Den 23. marts slår Frederiksberg Centret dørene op til et nyt 10.000 kvadratmeter stort livsstilsunivers. Her kan centret byde velkommen til 21 nye butikker.

Det gælder blandt andre &Other Stories, Sand, Tiger of Sweden og butikken Suite, der samler 20 eksklusive mærker som Helmut Lang og Marc by Marc Jacobs (se den fulde liste med nye butikker i faktaboksen).

Derudover vil Bahne åbne en 1.200 kvadratmeter stor og helt specielt indrettet boligbutik med kæmpe facade ud mod Falkoner Allé. Den vil samtidig have integreret en HAY-shop på 250 kvadratmeter.

Frederiksberg Centeret mangler fortsat at offentliggøre navnene på de sidste to nye butikker, men de er dog kommet på plads, fortæller Center Manager Thomas Thalbitzer.

- Vi har underskrevet to lejemål, som jeg endnu ikke kan sætte navn på, i sidste uge, så der er hundrede procent udlejet, siger han til detailfolk.dk.

Vil skabe et nyt centrum på Frederiksberg

Samtidig flytter Sportmaster sin butik i centret til et andet plan, mens H&M udvider med en ekstra etage.

Thomas Thalbitzer er begejstret for det nyskabende shopping-hotspot.

- Visionen om at skabe et shoppingunivers, som du ellers kun kan finde på Strøget, er lykkedes. Med det nye butiksplan på toppen af FRB.C får vi butikker, som klart vil differentiere os fra andre shoppingcentre. Vi bidrager hermed markant til skabelsen af et nyt centrum på Frederiksberg, hvor metrolinjerne vil krydse, og de omkringliggende pladser vil blomstre, siger han.

Han håber, at det nye shoppingtilbud vil trække flere kunder til centret.

-  I nær fremtid vil det være en udvidelse af markedsområdet i en radius fra centret, men i fremtiden, når metroringen bliver åbnet, så er det klart, at vores markedsområde vil blive defineret af, hvor lang transporttid, man har med metroen. Så har vi pludselig et helt andet potentiale, siger han og fortæller, at 85 procent af kunderne i centret i dag kommer med offentlig transport, på cykel eller gåben.

Fremover vil centret samtidig slå langt mere på brandet FRB C.

- Vi fornægter ikke, at vi er et center, men Frederiksberg Centret er også en bymidte på Frederiksberg. Det er i høj grad sådan et sted, man passerer igennem, og på den måde er vi ikke et storcenter i normal forstand. Vi er et citycenter, som ligger i centrum, siger Thomas Thalbitzer til detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Frederiksberg Centret vokser en etageFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD