Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Forbrugerrådet advarer om Coops kredit-ordning

Foto: detailfolk.dkTuesday den 18 October 2016 kl. 10:44 - Kilde: Business

Coop vil gøre det muligt for kunderne at låne 2000 kroner på medlemskortet til indkøb, men nu advarer Forbrugerrådet om ordningen.

En del af Coops nye kundekoncept skal i fremtiden være, at kunderne helt gebyr- og rentefrit kan låne 2000 kroner til at købe ind for, hvis de mangler penge sidst på måneden.

Coop vil nemlig gerne have sine medlemmer til at købe lige så meget i slutningen af måneden, som de gør i starten, hvilket ikke sker i dag.

Men den model, som Coop har præsenteret, er ikke uden problemer. Det forklarer Forbrugerrådet til Business

 - Vi synes ikke, at det er et særligt godt tiltag. Folk får hverken flere eller færre penge mellem hænderne på længere sigt ved, at de får den her mulighed for at købe for 2.000 kroner ekstra. Hvis man har brug for det, så vil man lynhurtigt sætte sit forbrug op til noget, som man ikke har råd til. Så jeg ser ikke ideen i det. Man har de penge, som man har, siger Morten Bruun Pedersen, der er seniorøkonom i Forbrugerrådet.

Coop forsvarer ordning

Coops administrerende direktør, Peter Høgsted, forsvarer tiltaget med, at kunderne i Coops butikker køber 7 procent færre fødevarer i slutningen af måneden, og derfor vil Coop gerne give kunderne mulighed for at købe ind, som de gør i starten af måneden. 

- Du kan hele tiden køre med en kassekredit hos os på 2.000 kroner, som er rentefri og gebyrfri. Hvis man skal bruge mere end 2.000 kroner, skal man gå i en bank. Så det er for at hjælpe på de situationer, hvor man har brug for lidt ekstra, siger Peter Høgsted til Business.

LÆS OGSÅ: Coop klar med helt nyt kundekoncept 

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD