Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Flügger ansætter to nye direktører

Foto: FlüggerFredag den 7 august 2015 kl. 08:53 af: Søren Duran Duus

Malervirksomheden ændrer i topledelsen og udvider med en direktør. Et nyt it-system har drillet voldsomt.

Det er nye tider i Flügger, hvor to nye direktører snart tiltræder. Således tiltræder Keld Sørensen 1. september stillingen som finansdirektør. Han overtager dermed posten fra Peter Rósen, som efter fem år har valgt at søge nye udfordringer.

Derudover har Flügger valgt at udvide med en direktør, idet malervirksomheden har valgt at udnævne Michael Hassø Larsen som ny supply chain direktør med tiltrædelse senet 1. december.

Flüggers nye finansdirektør Keld Sørensen kommer fra en tilsvarende stilling i rådgivningsvirksomheden Cowi, hvor han har haft økonomiansvaret igennem 15 år frem til den 1. juni, fremgår det af pressemeddelelse.

- Keld Sørensens solide erfaring fra COWI, hvor han har været dybt involveret i og har skabt resultater gennem diverse finans- og it-projekter, skal være med til at sikre, at Flügger står stærkt i forhold til at skabe fremtidig vækst. Flügger står netop overfor implementeringen af en ny strategi, og i den forbindelse ser jeg meget frem til at drage nytte af Kelds indsigt og erfaringer, siger Flüggers administrerende direktør, Peter Røpke.

Drilsk nyt it-system

Et stort it-projekt og overgangen til et nyt ERP-system, der samkører ordrer, salg, indkøb, lagre og økonomistyring, kostede Flügger dyrt og en markant nedjustering i det seneste regnskabsår.

Den nye supply chain direktør Michael Hassø Larsen kommer fra en stilling som driftsdirektør, COO, hos køkkenproducenten Nobia og har ifølge Flüggers administrerende direktør de rette forudsætninger til at få styr på eftervirkningerne af det kritiserede it-system.

Peter Røpke vedkender, at Flügger i forbindelse med implementering af det nye it-system har haft en 'utilfredsstillende' leverancesikkerhed til virksomhedens kunder og butikker.

LÆS OGSÅ: Nyt it-system koster Flügger dyrtFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD