Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Flügger udnævner ny bestyrelsesformand

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 12 november 2014 kl. 10:54 af: Dennis Clausager

En tidligere folkeskolelærer er nu indstillet til formandsposten i Flügger, efter Stine Bosse smækkede med døren for et par måneder siden.

Efter Stines Bosse tidligere i år smækkede med døren i den familiekontrollerede virksomhed, har Flügger haft tronarvingen Sune Schnack siddende i formandsstolen.

LÆS OGSÅ: Tronarving til tops i Flügger

Det var netop uenigheden med hovedaktionærerne, der under noget dramatik og mediebevågenhed fik Stine Bosse til at forlade Flügger, men nu har selskabet indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, hvor en ny formand er indstillet til valg.

Ny formand med bred baggrund

Den 23 årige arving Sune Schnack skal efter planen afløses af erhversmanden Carl Trock, der blandt andet kan gøre brug af sin oprindelige pædagogiske baggrund som folkeskolelærer til at skabe ro i bestyrelseslokalet.

Carl Trock er født i 1954 og blev uddannet folkeskolelærer i 1978, hvorefter der fulgte en 10-årig karriere som lærer i Slagelse kommune. Derefter blev karrieren lagt i erhvervssporet, hvor Carl Trock siden har haft ledende poster i Rockwool, Ruko A/S, og som adm. direktør i Lauritz Knudsen A/S. Senest har Carl Trock siddet som Group CEO i Egebjerg International A/S.

Der afholdes generalforsamling den 11. december 2014, hvor Carl Trook må forventes valgt, da hovedaktionæren kan vælge det ene af de fire medlemmer, der sidder i bestyrelsen. Familien Schnack sidder på 44,2 procent af aktierne i Flügger og 81,2 procent af stemmerne.

LÆS OGSÅ: Uenigheder får Stine Bosse til at gå fra FlüggerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD