Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Flertal bør overtale regeringen til at åbne shoppingcentre

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 24 februar 2021 kl. 06:00

Der er ingen grund til at springe shoppingcentrene over i første omgang af genåbningen, lyder det fra brancheorganisation.

Som sagerne står lige nu, lægger regeringen op til at genåbne alle udvalgsvarebutikker under 5.000 m2.

Det er i sig selv en god nyhed, lyder det fra brancheorganisationen Ejendom Danmark, men endnu flere butikker bør tages med i første bølge af genåbningen.

- Der er ingen grund til, at shoppingcentrene ikke også skal have en chance. Det vil tværtimod tage presset af de mindre butikker, når der er flere muligheder for de handlende, som så vil blive spredt over langt flere kvadratmeter, siger Jannick Nytoft, adm. direktør i EjendomDanmark, hvor man håber på, at et flertal i Folketinget kan overtale regeringen til at udvide genåbningen.

Jannick Nytoft bakkes op af Finn Sture Madsen, formand for Ejendom Danmarks retailudvalg og desuden COO hos Danske Shoppingcentre:

- Vi har gentaget mange gange, at vi er lydhøre over for alle tiltag, hvis vi blot kan få lov til at genåbne. Vi har helt exceptionelt stærke muligheder for at styre antallet af besøgende – vi gør det jo allerede, fordi vi har åbne butikker, siger Finn Sture Madsen.

- Derfor vil jeg opfordre kraftigt til, at alle vores butikker får lov til at genåbne, fordi vi bedre end andre steder kan holde øje med, at der ikke kommer for mange mennesker ind i centrene – og det er ikke engang givet, at antallet af besøgende reelt vil stige efter en fair genåbning, siger han.

Danske Shoppingcentre er ejet af ATP Ejendomme og Danica Pension. Selskabet ejer og driver 17 shoppingcentre - herunder Lyngby Storcenter, Kolding Storcenter og City 2. 

LÆS OGSÅ: Shoppingcentre om nye besøgstal: Mundbind koster kunderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD