Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Fire unge omsætter for 1 mio om måneden i online sengebutik

Foto: pr-fotoThursday den 6 November 2014 kl. 10:48 af: Steffen Moses

På kun et år har fire unge skabt en online sengebutik, der omsætter for 1 million kroner om måneden. Og derfor er de nomineret til iværsksætterpris.

Tre brødre og en kammaret mellem 20 og 26 år står bag online sengebutikken Bedre Nætter. Og forretningen går så godt, at holdet bag er blevet nomineret til Ivækstprisen.

I dag, et år efter åbningen af butikken, er Bedre Nætter vokset og har en omsætning på over 1 million kroner om måneden.

Ud over den gode vækst er det særlige ved Bedre Nætter, at virksomheden er startet i Ans i Midtjylland, og derfor er iværksætterne nomineret til Ivækstprisen for ”Årets Udkantsiværksættere.”

- Når du starter fra bunden er det for de fleste unge med begrænsede midler til rådighed, ved at leje kontor, butik og lager på landet, så får man mere for pengene og færre forstyrrende elementer, siger Jonas Byskov, som er en af de fire der sidste år startede Bedre Nætter, i en pressemeddelelse.

Bedre Nætter åbnede i efteråret 2013. Holdet udgøres af tre brødre, Jonas (20 år), Jacob (22 år) og Martin Byskov (25 år) samt Anders Henningsen (26 år).

Læs også: 18-årig iværksætter: Fra børneopsparing til egen butikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD