Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Endelig fremgang til Bang & Olufsen

Foto: detailfolk.dkThursday den 11 January 2018 kl. 09:40 af: Lise Møller Schilder

Den traditionsrige højtalerproducent kan endelig fremvise solid vækst både på top og bundlinjen, viser nyt halvårsregnskab.

Efter mange år med røde tal på bundlinjen og minimal vækst i forretningen, kan Bang & Olufsen endelig fremvise en velvoksen fremgang.

Tallene fra Struervirksomhedens halvårsregnskab for 2017/2018 viser, at omsætningen voksede med 15 procent, og derved ligger på 1,591 milliarder kroner for de første seks måneder.

Omsætningsvæksten er blandt andet drevet af B&O Play, som voksede med 25 procent i samme periode. Det er særligt andet kvartal af regnskabsåret, der har trukket fremgangen for det første halve år.

- I andet kvartal leverede vi tocifret vækst og forbedrede vores lønsomhed, og vi fastholder vores forventninger til hele året. Resultatet var drevet af et stærkt salg i B&O PLAY, omkostningsfokus og en positiv udvikling i alle markeder. Alt i alt er jeg tilfreds med den fremgang, vi har haft i de første seks måneder. Det understreger, at vi har en stærk produktportefølje, og at vores fortsatte fokus på at skabe en skalerbar forretningsmodel giver resultater, siger administrerende direktør i Bang & Olufsen, Henrik Clausen, i en pressemeddelelse.

I første kvartal kunne Bang & Olufsen præsentere et underskud efter skat på 55 millioner kroner. Men i andet kvartal hev virksomheden et overskud på 57 millioner kroner hjem. Samlet set lander overskuddet for første halvår derfor på 2 millioner kroner. 

LÆS OGSÅ: Direktør forlader Bang & OlufsenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD