Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

En enkelt kunde mødte op til åbningsfest

Foto: detailfolk.dkFredag den 3 december 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Topchefen var til stede. Orkestret spillede. Og den fremmødte gæst kunne sole sig i lidt ekstra opmærksomhed, da Netto holdt åbningsfest.

De fleste har nok allerede hørt om de kunder og medarbejdere, som overnattede i et Ikea-varehus, fordi en snestorm gjorde vejene omkring Aalborg ufremkommelige.

I det nordsjællandske var vejret mindre dramatisk, men det var alligevel nok til at lægge en dæmper på åbningen af en Netto i Ålsgårde, som har været under ombygning for at kunne rumme det seneste butikskoncept.

Mens de torsdag morgen vågnede op til friskbagte kanelsnegle i Ikea Aalborg, som det fremgår af en artikel fra TV2, var der klokken otte gjort klar til en lille morgenfest ude foran Netto i Ålsgårde.

Direktøren for Netto - Michael Løve - var mødt op. Det samme var medarbejderne og et husorkester. Gæsterne var det mere småt med - blot en enkelt dukkede op, skriver direktøren i et opslag på LinkedIn.

- Jeg takkede hende mange gange for at møde frem og hun fik selvfølgelig lov til at klippe snoren, skriver Michael Løve og fortsætter:

- Til gengæld var Nettos husorkester på plads, masser af kolleger fra andre butikker samt butikschefen Dennis med hans team. Butikken er virkelig blevet en af de rigtig flotte, så jeg har et forsigtigt håb om, at andre kunder kommer forbi senere.

Netto er i færd med at rulle butikskonceptet Netto 3.0 ud i hele kæden. I skrivende stund har et stykke over 200 butikker været igennem ansigtsløftningen, og hele arbejdet skulle gerne være færdigt i 2025.

I alt har Netto omkring 525 danske butikker.

LÆS OGSÅ: Salling Group: Ledelsen af Netto bliver delt opFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD