Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Elgiganten fornyer sig med ny identitet

Foto: ElgigantenTuesday den 1 October 2013 kl. 08:41 af: Freja Thorbech

Nye farver og et nyt logo skal give Elgiganten en ansigtsløftning. Samtidig samles alle de nordiske butikker nu under et fælles logo.

De 29 Elgiganten varehuse rundt om i landet har fået nyt look. 

Den 17 år gamle elektronikkæde forsøger med et nyt logo at forny sig. 

- Elgiganten har forandret sig meget de sidste år, og dermed var tidspunktet kommet til en lille ansigtsløftning af vores logo. De tilbagemeldinger, vi har fået fra danskerne, har peget på, at de synes rigtig godt om vores varehuse, vores produkter og lave priser, men at vores logo og udtryk måske var lidt gammeldags, siger adm. direktør Peder Stedal i en udtalelse.

Inspireret af matematisk tegn

Logobyttet sker sammen med de nordiske søsterbutikker i Norge, Sverige og Finland, der nu samles under et fælles symbol.

Det nye logo er inspireret af det matematiske tegn 'større end', og det er der en meget god grund til, forklarer adm. direktør Peder Stedal.

- Vi har valgt symbolet for hver dag at minde os selv om, at vi skal gøre mere end kunderne forventer af os. Grundlæggende handler det om, at vi skal være bedre, billigere, have størst udvalg, de flotteste varehuse – og selvfølgelig vores velkendte lave priser, siger han.

Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag cirka 1.700 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over samt internetbutikken Elgiganten.dk. Elgiganten indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i alt har 289 varehuse fordelt over hele Norden.

Se Elgigantens film om en tårevædet medarbejders afsked med logo'et her.

LÆS OGSÅ: Gigant-stjerne besøger ElgigantenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD