Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Gigant-stjerne besøger Elgiganten

Foto: SMS AudioTuesday den 13 August 2013 kl. 14:17 af: Freja Thorbech

Elgiganten har gjort lidt af scoop. En af kædens butikker får på torsdag besøg af en af verdens mest sælgende superstjerner.

Hvis du har planer om en tur i Elgiganten i Field's på torsdag, skal du nok bevæbne dig med en vis portion tålmodighed og forberede dig på kø.

LÆS OGSÅ: Gigantkø hos Elgiganten ved slagtilbud

Butikken i det københavnske storcenter får nemlig besøg af den amerikanske verdensstjerne 50 Cent, der vil møde butikkens kunder og give autografer.

- Det er et scoop at kunne byde 50 Cent velkommen i Elgiganten, og vi er enormt glade for, at han har valgt at besøge os og vores kunder, siger salgschef Glenn Manson.

Rapperens besøg i butikken er en del af promoveringen for høretelefonerne SMS Audio by 50 Cent, og kunder, der køber et sæt af rapperens hovedtelefoner på dagen, får da også direkte adgang til en VIP-kø, hvor de kan få de selv samme høretelefoner signeret.

To timers besøg

50 Cent står bag det seksdobbelte platinvindende album Get Rich or Die Tryin', som magasinet Billboard har rangeret som det tolvte bedste album i 2000'erne.

Det amerikanske rap-ikon vil bruge to timer i butikken sammen med elektronikkædens kunder.

- Vi ved, at vi har mange unge kunder, der elsker hans musik og hovedtelefoner, så hvad kunne være bedre end at give dem muligheden for at møde deres idol. Det er en unik mulighed, som vi glæder os meget til at give vores kunder, siger Glenn Manson.

Hvis du vil møde verdensstjernen, er det på torsdag fra 14-16, han lægger vejen forbi.

LÆS OGSÅ: Popfænomen åbner butik i DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD