Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Elgiganten bliver hovedsponsor for stærk liga

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 2 april 2020 kl. 11:42 af: Redaktionen

Midt i coronakrisen tegner Elgiganten et hovedsponsorat inden for esport, som topchefen ser en stor interesse for blandt kunderne.

Elgiganten fortsætter med at satse på esport.

I denne omgang kan elektronikkæden offentliggøre en sponsoraftale med en liga inden for skydespillet Counter-Strike, som fremover kommer til at hedde Elgiganten Ligaen.

Ifølge en pressemeddelelse fra Elgiganten er ligaen den stærkeste på sit felt og rummer både de semi-professionelle og spillere ned til 2. division.

- I Elgiganten tror vi enormt meget på esporten og de gode og sunde fællesskaber, som den kan give, uanset om man er professionel eller amatør. Esport mener vi skal være for alle, og derfor er jeg glad for, at ligaen også rummer bredden, siger topchef Peder Stedal.

- Når jeg besøger vores butikker ude i landet kan jeg jo se, hvordan unge og gamle samles i vores gaming-områder og den kæmpe interesse der er, så det er helt naturligt for os at være med til at styrke det danske esport-community endnu mere med dette sponsorat, siger han.

Åbner nye muligheder

Hos Dust2.dk, som står bag ligaen, er direktøren naturligvis glad for aftalen. 

- Det er en rigtig glædelig dag for os her på Dust2.dk, da vi nu tager endnu et skridt hen imod vores store mål med ligaen: at give alle spillere og fans et produkt, som kan sikre udviklingen af scenen og fødekæden op til toppen, siger Martin Rosenbæk og fortsætter:

- Elgiganten kan se værdien i vores arbejde og ønsker at støtte ikke bare den semi-professionelle scene men også bredden helt ned til vores 2. division, så vi sikrer et godt sted at udvikle sig som spiller og hold, så Danmark også i fremtiden er blandt de bedste Counter-Strike nationer i verden.

Elgiganten A/S omsatte i regnskabsåret 2018/19 for i alt 6,2 milliarder danske kroner.

LÆS OGSÅ: En af topfigurerne i Elgiganten stopperFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD