Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Digitale kompetencer bliver kun vigtigere for fremtidens detailhandel"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

En af topfigurerne i Elgiganten stopper

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 19 februar 2020 kl. 11:43 af: Kristian Holgersen

Efter mere end 10 år siger finansdirektøren i Elgiganten tak for denne gang. Han er begyndt at gøre klar til nye udfordringer.

54-årige Aldo Scoppa har været finansdirektør i Elgiganten siden august 2009. Men ved udgangen af juni har han sidste arbejdsdag.

- Efter mere end 10 fantastiske år som CFO i Elgiganten Danmark har jeg besluttet mig for , at tiden er kommet til at prøve noget nyt, skriver han i et opslag på LinkedIn.

I det seneste årsregnskab for Elgiganten, som gælder for 2018/19, nåede omsætningen 6,2 milliarder kroner, mens bundlinjen lød på 114 millioner.

- Elgiganten er i super form, og jeg er stolt af det arbejde vi sammen har udrettet. Over de sidste 10 år har Elgiganten næsten tredoblet sin vækst og er blevet en endnu mere effektiv, skriver Aldo Scoppa i sit opslag.

- Det er resultater, der er skabt af et stærkt team, som jeg er stolt af at have været en del af. Jeg er sikker på, at Elgiganten fortsætter sin sikre rejse de næste mange år. En stor tak særligt til Peder Stedal (CEO) for et fantastisk samarbejde de seneste 7 år, fortsætter han.

Før tiden i Elgiganten var Aldo Scoppa i virksomheden Tumlare Corporation i næsten 20 år. Han er nu begyndt at se sig om efter nye virksomheder, hvor han kan fortsætte sin karriere.

- Jeg giver med glæde kaffen, hvis der er nogen, som kunne tænke sig at tage en uforpligtende snak eller kender til virksomheder, hvor en profil som min kan gøre en forskel, skriver han.

Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt på 38 varehuse samt en netbutik.

LÆS OGSÅ: Elgiganten tager branding-pris med hjem fra LondonFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD