Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Elgiganten åbning tiltrak tusinder af mennesker

Mere end 150 Elgiganten sælgere tog imod de tusinder af tilbudsjægere, der var mødt op kl. 7.00 til genåbningen i storcentret Field's
Foto: detailfolk.dkThursday den 28 November 2013 kl. 07:10 af: Freja Thorbech

Mere end 1000 mennesker stod i kø, da Elgiganten slog dørene op til et nyrenoveret varehus i Field's, der bl.a. indeholder en af de største Apple shop-in-shops i Danmark.

Detailfolk.dk var til stede, da tæt på 2.000 mennesker torsdag morgen havde trodset vækkeuret og morgentrætheden, da Elgiganten slog dørene op til åbningsfest i det nyrenoverede varehus i Field's klokken 7.

Overnattende tilbudsjægere

De første tilbudsivrige kunder lagde sig allerede i kø klokken 16 onsdag eftermiddag, for at sikre sig et af de mange gode tilbud.

Åbningen blev nemlig fejret med en række slagtilbud, som kunne trække selv de mest morgentrætte tilbudsjægere  ud af sengen. Og de blev da også forkælet med kaffe og morgenbrød i den lange kø.

Køen voksede torsdag morgen til en længde på flere hundrede meter, og rækken af mennesker strakte sig helt ud af Field's. Den første kunde i det ny-renoverede varehus var Anton Åmand, der udstyret med en lang indkøbsliste havde ligget i kø siden onsdag.

- Jeg skal blandt andet have en iPad, en Macbook Pro, en vaskemaskine og tørretumbler oplyste tilbudsjægeren, der både skulle købe ind til sit firma, til sig selv og til sin mor.

LÆS OGSÅ: Gigantkø hos Elgiganten ved slagtilbud

De mange kunder blev mødt med mere end 150 Elgiganten sælgere, der var klar til en salgsdag, der med garanti bliver noget ud over det sædvanlige. De var mødt ind klokken 5 for at forberede sig på dagen, og lige inden dørene blev åbnet steg spredte kampråd op fra de forskellige hjørner af det store varehus.

Ny indretning

Det nye, moderne varehus har med en ny indretning fået plads til mange flere produkter end tidligere. Det drejer sig for eksempel om en endnu større afdeling med køkken og hvidevarer, og endnu flere udstillede fladskærme, computere og smartphones.

- Varehuset er klar til fremtiden på alle tænkelige måder. Det har været et stort ønske at få et moderne varehus i Fields med endnu større udvalg og endnu bedre forhold. Det har vi nu, og jeg er ikke i tvivl om, at kunderne vil sætte pris på forbedringerne. Vi tror nemlig på, at gode indkøbsoplevelser skabes af stort udvalg, lave priser og god vejledning i inspirerende omgivelser, siger varehuschef Marcus Monazam.

Stor Apple-butik

Det 2.800 m2 store varehus kan også bryste sig af at have en af de største indbyggede Apple-butikker i Danmark. Meningen er, at de populære produkter her skal præsenteres på en mere inspirerende og kundevenlige måde.

Elgiganten er en af Danmarks førende varehuskæder indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag cirka 1.700 medarbejdere fordelt på 29 varehuse landet over. Som følge af nyåbningen ansættes der yderligere 10 nye medarbejdere i varehuset i Field's.

LÆS OGSÅ: Elgiganten-smiley skal øge kundefokusFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD