Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Eksperter: Mange fordele ved at udskifte webshop med Amazon

Onsdag den 7 marts 2018 kl. 09:54 - Kilde: Finans

Danske virksomheder skal udnytte de internationale handelsplatforme som Amazon bedre. Et stort projekt skal hjælpe dem på vej.

Det kan være en fordel at droppe netbutikken og satse på de store internationale handelsplatforme som Amazon og Ebay. Det vurderer Dansk Industri.

Organisationen har derfor fået 8,8 millioner kroner fra Industriens Fond til at hjælpe danske virksomheder med at skifte handelsstrategi. Det skriver Finans.

Kæmp imod eller flyd med

- I sidste ende er det noget så simpelt som at sælge og nå ud til kunderne, det handler om. Der er kommet nye salgskanaler, og projektet her er en erkendelse af, at nogle andre ejer de markeder. Så kan man vælge at kæmpe imod eller at flyde med, og for mindre og mellemstore virksomheder vil det give stor værdi at flyde med, siger Mads Lebech, direktør for Industriens Fond, til Finans.

Forskere fra Copenhagen Business School skal deltage i projektet for at afdække, hvilke muligheder der er for danske virksomheder, som ønsker at eksportere.

Droppede webshoppen

En af dem, som har haft succes med at droppe webshoppen er Jakob Dahl Thomsen, der er direktør og stifter af firmaet Dukada, der sælger tilbehør til insulinpenne.

- Vi havde tidligere vores egen webshop, men nu bliver man i stedet ledt videre til Amazon. Vi sender varerne til et lager i Tyskland, og så klarer de det hele. Så nu har vi kunder i mange lande i Europa. Det ville vi aldrig nogensinde komme i nærheden af med vores egen webshop, siger Jakob Dahl Thomsen til Finans.

LÆS OGSÅ: Ikea starter samarbejde med Amazon

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD