Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ekspert: Høje huslejer truer små city-butikker

Foto: detailfolk.dkMonday den 6 June 2016 kl. 11:16 - Kilde: Business.dk

Med en stigning på 44 procent over fire år er det svært for de små butikker at overleve i de store byer. Ekspert advarer mod tendensen.

En ny opgørelse fra Oline.dk, der er en af landets største portaler for udlejning af virksomhedslokaler, viser, at gennemsnitslejen for en butik i København er steget med op til 44 procent gennem de seneste fire år. Og det gør det især svært for de mindre selvstændige butikker at drive forretning eller etablere sig i hovedstaden.

Det skriver Business.dk.

Byer kommer til at ligne hinanden

Selvom der ikke er noget nyt i udviklingen, advarer en ekspert mod udviklingen da udbuddet af butikker kommer til at ligne hinanden på bekostning af de mindre og 'skæve' butikker.

- Udviklingen rummer en fare for, at vores store byer kommer til at ligne hinanden rent udbudsmæssigt. Hvor det så og sige er Tordenskjolds soldater, og de samme kæder der går igen i alle storbyernes gader og indkøbscentre. Og det er faren. De skæve eksistenser har simpelthen ikke råd til at være der, siger detailhandelseksperten Flemming Birch der er partner i konsulenthuset Birch & Birch til Business.dk.

Ifølge undersøgelsen koster en gennemsnitlig butikskvadratmeter i København nu 1800 kroner mod 1300 kroner kroner for fire år siden.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Mange danske butikker dør i de kommende år

Læs hele artiklen på Business.dk


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD