Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Ekspert: Al e-handel er en trussel mod de traditionelle detailbutikker

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 17 oktober 2012 kl. 06:40 af: Freja Thorbech

De traditionelle butikker er truet af e-handel i alle former. Der er dog stadig håb for de fysiske butikker, slår en ekspert fast.

De traditionelle detailbutikker skal holde øje med både nethandelspladser som Den Blå Avis på nettet (DBA) og almindelig webbutikker.

Det slår detailhandelsekspert fra analysebureauet Detailhandels Promotion, Bruno Christensen, fast.

- Enhver form for elektronisk handel flytter omsætning og forbrug fra de traditionelle butikker, siger Bruno Christensen.

detailfolk.dk fanger ham til en kort kommentar på historien om, at nethandelspladsen DBA for nyligt rundede en million aktive annoncer.

Truslen kan gradbøjes

Bruno Christensen mener, at truslen fra de forskellige aktører på nettet kan gradbøjes, og nethandelspladser som eksempelvis DBA er ikke den største trussel mod de traditionelle detailbutikker.

I stedet fremhæver han amerikanske Amazon, der er vokset gevaldigt, og i dag kan betegnes som verdens anden største detailvirksomhed.

- Man skal holde øje med de kæder og virksomheder, der får et ry som nogen, der er dygtige til nethandel. Det er blandt andet Amazon, som den største af dem alle, siger Bruno Christensen til detailfolk.dk

Sats på den fysiske butik

Hvis man har en traditionel detailbutik skal man dog ikke fortvivle helt, slår Bruno Christensen fast.

Så handler det i stedet om at skabe en butik, der er så spændende, at forbrugeren vælger den frem for at sidde derhjemme foran computeren.

- Udviklingen i øjeblikket er præget af tilbud, aktiviteter, lave priser og discount. Den udvikling er stik modsat det at lave en spændende butik. Vil man gerne det, skal man skabe en butik, der er spændende at komme i, og som giver gode oplevelser, siger Bruno Christensen.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD