Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Ejer henter kendt brancheprofil til sin modekoncern

Foto: ColourboxWednesday den 18 August 2021 kl. 10:57 af: Kristian Holgersen

Velkendt navn i branchen har nu fået en central plads hos dansk modekoncern, som står bag en række butikker.

Den tidligere direktør for modemessen CIFF - Kristian W. Andersen - kommer fremover til at spille en central rolle i Wagner Copenhagen, hvor han har fået titlen Group Chief Commercial Officer.

Wagner Copenhagen har en række butikker med variationer over navnet Butler-Loftet og to Modström-butikker. Derudover har modekoncernen også mærket Clipper, som har en lang række eksterne forhandlere.

Med Kristian W. Andersen på holdet skal der blandt andet skrues op for den bæredygtige indsats i Wagner Copenhagen.

- En tøjbutik er ikke kun en tøjbutik, vi skal være på forkant og turde at gå forrest, siger Helle Wagner i en pressemeddelelse ifølge FashionForum. Hun ejer Wagner Copenhagen.

- Her er Kristians ekspertise vigtig i samarbejde med det nuværende dygtige team, der tæller 80 i koncernen og 30 i retail. Jeg er meget glad for, at Kristian vil os og er passioneret i forhold til alle vores produkter som Clipper, Modström og retail-butikkerne. Vi kan dele ambitionerne og visionerne, og jeg kan godt bruge Kristians udsyn og evne til at være på en rejse, siger Helle Wagner.

Selskaberne bag Modström og Butler-Loftet har tjent penge i de seneste årsregnskaber trods coronakrisen. Overskuddene lyder på henholdsvis seks millioner og 1,9 millioner kroner for 2020/21. Clipper tabte lige under to millioner.

For få år siden har havde modekoncernen 20 butikker landet over, men efter økonomiske vanskeligheder blev der skåret gevaldigt ned på antallet, skriver Finans.

LÆS OGSÅ: Opsigtsvækkende tal: Disse tøjbutikker styrkede indtjeningen i 2020Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD