Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tobakslov skal være effektiv – men med en højere grad af metodefrihed til detailhandlen"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Efter Stylepit-opkøb: Der er ingen tricks eller smutveje

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen ejer 83,44 procent af aktierne og stemmerne i Stylepit
Foto: PressefotoStylepits økonomi:

Stylepit kom ud af det forskudte regnskabsår 2014/2015 med et underskud på 52,6 millioner kroner mod et underskud på 129,7 millioner kroner året før.

Online-modevirksomheden havde i 2014/2015-regnskabet et fald i omsætningen på 22,5 procent, idet omsætningen faldt fra 470,1 millioner kroner i 2013/2014 til 364,2 millioner kroner i 2014/2015.

Stylepit forventer i regnskabsåret 2015/16 en omsætning på omkring 350 millioner kroner og et ’beskedent, men positivt’ Ebitda-resultat (driftsresultat før driftsafskrivninger og goodwillafskrivninger).

Tirsdag den 15 december 2015 kl. 10:33 af: Søren Duran Duus

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen lægger ikke skjul på, at han ikke kommer sovende til succes med at genrejse Stylepit. 

Den hårdt pressede online-modeportal Stylepit har i den grad fået medieomtale i 2015 som følge af dårlig økonomi, faldende omsætning og især på grund af Anders Holch Povlsens længerevarende kamp for at overtage Stylepit.

Som omtalt her på detailfolk.dk lykkedes det for få dage siden den stenrige Bestseller-ejer at købe flere aktier og stemmer, så han nu har 83,44 procent af aktierne og stemmerne i Stylepit A/S.

Efter magtdemonstrationen fortæller den ellers mediesky Anders Holch Povlsen nu, at der venter en stor udfordring med at få Stylepit på rette sport.

- Der er ingen tricks eller nemme smutveje til at få vendt virksomheden. Det bliver bøvl og hårdt arbejde, men vi er heldigvis ikke arbejdssky, siger Anders Holch Povlsen til Berlingske.

LÆS OGSÅ: Holch Povlsen millimeter fra Stylepit-triumf

Skeptisk omkring turnaround-udmelding 

Senest har medstifter af det daværende Smartguy (i dag Stylepit) og bestyrelsesmedlem Christian Bjerre Kusk, administrerende Stylepit-direktør Marc Jeilman, bestyrelsesformand N.E. Nielsen og bestyrelsesmedlem Stein Lande overraskende valgt at sælge deres Stylepit-aktier til Anders Holch Povlsen – trods tidligere udmeldinger om ikke at ville sælge deres aktier.

Også selvom prisen på 20 øre per aktier og andre vilkår har været de samme i alle tre købsrunder.

LÆS OGSÅ: Aktionærer i Stylepit vil ikke sælge til Holch Povlsen

- Det kunne godt tyde på, at opgaven er større end som så, og at den turnaround, der har været talt om, ikke har været gennemført med succes, siger Anders Holch Povlsen til Berlingske.

Og uddyber:

- Vi kan ikke tillade os at fortsætte med at lave lappeløsninger eller arbejde på kort sigt. Vi skal gøre de ting, der er rigtige for virksomheden og dens medarbejdere på længere sigt.

Anders Holch Povlsen har tidligere meldt ud til pressen, at han går målrettet efter at opkøbe 90 procent af aktierne i Stylepit, så han kan tage virksomheden af Københavns Fondsbørs.

LÆS OGSÅ: Stylepit halter efter konkurrenter

LÆS OGSÅ: Bestseller-ejer taler ud om StylepitFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD