Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Holch Povlsen millimeter fra Stylepit-triumf

Anders Holch Povlsen ejer nu 83,44 procent af aktierne og stemmerne i Stylepit
Foto: PressefotoStylepits økonomi:

Stylepit kom ud af det forskudte regnskabsår 2014/2015 med et underskud på 52,6 millioner kroner mod et underskud på 129,7 millioner kroner året før.

Online-modevirksomheden havde i 2014/2015-regnskabet et fald i omsætningen på 22,5 procent, idet omsætningen faldt fra 470,1 millioner kroner i 2013/2014 til 364,2 millioner kroner i 2014/2015.

Stylepit forventer i regnskabsåret 2015/16 en omsætning på omkring 350 millioner kroner og et ’beskedent, men positivt’ Ebitda-resultat (driftsresultat før driftsafskrivninger og goodwillafskrivninger).

Fredag den 11 december 2015 kl. 14:26 af: Søren Duran Duus

Efter tre købsrunder kan Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen nu glæde sig over, at han er tæt på at kunne gennemføre sin plan om at afnotere Stylepit fra fondsbørsen.

Sensommerens og efterårets helt store føljeton og magtkamp i den danske detailbranche er ved at være slut.

Således fremgår det af en meddelelse fra Stylepit til Københavns Fondsbørs, at når dagens købstilbud fra Anders Holch Povlsen via selskabet ’Aktieselskabet af 14.10.2012’ er gennemført, ejer Bestseller-rigmanden 83,44 procent af aktierne og stemmerne i Stylepit A/S.

Derved har Anders Holch Povlsen efter tre købsrunder endelig haft held til at købe langt størstedelen af aktierne og stemmerne i den pressede online-modevirksomhed Stylepit.

Den stenrige ejer af Bestseller har tidligere meldt ud til pressen, at han går målrettet efter at opkøbe 90 procent af aktierne i Stylepit, så han kan tage virksomheden af Københavns Fondsbørs.

LÆS OGSÅ: Ny udvikling: Begge Stylepit-stiftere klar til frasalg

Ny drejning torsdag

Som detailfolk.dk skrev torsdag, har senest medstifter af det daværende Smartguy (i dag Stylepit) og bestyrelsesmedlem Christian Bjerre Kusk, administrerende Stylepit-direktør Marc Jeilman samt bestyrelsesmedlem Stein Lande overraskende valgt at sælge deres Stylepit-aktier til Anders Holch Povlsen.

Det samme har bestyrelsesformand N.E. Nielsen.

Det glæder naturligvis tilbudsgiveren.

- Eftersom det nu kan konstateres, at vi har opnået accepter for lidt mere end 83 procent af aktierne i Stylepit, vil vi nu overveje, hvilke tiltag der mest hensigtsmæssigt skal iværksættes. Således forventer vi at komme med en udmelding herom i løbet af næste uge, oplyser Anders Holch Povlsen.

LÆS OGSÅ: Bestseller-rigmand har nu kontrollen over Stylepit

Af fondsbørsmeddelelsen fremgår det endvidere, at købstilbuddet bliver gennemført i dag med forventet afvikling tirsdag den 15. december.

LÆS OGSÅ: Aktionærer i Stylepit vil ikke sælge til Holch Povlsen Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD