Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Ny udvikling: Begge Stylepit-stiftere klar til frasalg

Foto: Stylepitclothing.comVil tage Stylepit af fondsbørsen

Som omtalt i adskillige artikler her på detailfolk.dk går den stenrige ejer af Bestseller, Anders Holch Povlsen, målrettet efter at opkøbe 90 procent af aktierne i Stylepit, så han kan tage virksomheden af Københavns Fondsbørs.

Stylepit kom ud af det forskudte regnskabsår 2014/2015 med et underskud på 52,6 millioner kroner mod et underskud på 129,7 millioner kroner året før.

Online-modevirksomheden havde i 2014/2015-regnskabet et fald i omsætningen på 22,5 procent, idet omsætningen faldt fra 470,1 millioner kroner i 2013/2014 til 364,2 millioner kroner i 2014/2015.

Stylepit forventer i regnskabsåret 2015/16 en omsætning på omkring 350 millioner kroner og et ’beskedent, men positivt’ Ebitda-resultat (driftsresultat før driftsafskrivninger og goodwillafskrivninger).

Torsdag den 10 december 2015 kl. 14:09 af: Søren Duran Duus

Begge stiftere af online-modevirksomheden Stylepit, Nicolai Kærgaard og Christian Bjerre Kusk, samt administrerende direktør Marc Jeilman er klar til at sælge alle deres aktier til Bestseller-koncernen.

Nicolai Kærgaard, som stiftede Smartguy A/S (i dag Stylepit A/S) sammen med Christian Bjerre Kusk, har tidligere oplyst, at han vil tage imod Bestseller-ejer Anders Holch Povlsens tilbud om at sælge sine aktier til 20 øre per styk.

Omvendt har den anden stifter af det daværende Smartguy, Christian Bjerre Kusk, indtil videre afvist at ville sælge ud af sine aktier til Anders Holch Povlsen, der ønsker at overtage Stylepit for at tage den stærkt udfordrede online-modevirksomhed af Københavns Fondsbørs.

Men nu meddeler medstifter og bestyrelsesmedlem Christian Bjerre Kusk, at han alligevel ønsker at tage imod Anders Holch Povlsens købstilbud under samme betingelser.

Det sker i en fondsbørsmeddelelse.

LÆS OGSÅ: Bestseller-rigmand har nu kontrollen over Stylepit

Direktør og bestyrelsesmedlem følger trop

Også Stylepits administrerende direktør, Marc Jeilman, har nu overraskende valgt at acceptere købstilbuddet fra Bestseller-koncernen, hvorefter de, såfremt købstilbuddet endeligt gennemføres, vil afstå alle deres aktier i Stylepit til Bestseller-koncernen.

- Jeg kan bekræfte, at vi (Christian Bjerre Kusk, Stein Lande og Marc Jeilman, red.) har valgt at støtte op om tilbudsgivers købstilbud. Og at det sker efter en fælles beslutning, siger Marc Jeilman til detailfolk.dk.

Stylepit-direktøren ønsker ikke at uddybe begrundelsen for den fælles beslutning.

LÆS OGSÅ: Afgørelsens time for Holch Povlsens Stylepit-opkøb

Afventer resultat af købstilbud

Også bestyrelsesmedlem Stein Lande er klar til at sælge alle sine aktier til Anders Holch Povlsen, fremgår det af torsdagens fondsbørsmeddelelse, hvori det endvidere fremgår, at Stylepit har modtaget meddelelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om, at den i dag har godkendt Bestseller-koncernens erhvervelse af kontrollen med Stylepit.

- Næste skridt i processen er, at tilbudsgiver offentliggør et resultat af købstilbuddet, siger Marc Jeilman til detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Aktionærer i Stylepit vil ikke sælge til Holch PovlsenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD