Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Efter kæmpe succes: Nu vil Søstrene Grene til England

Foto: Søstrene GreneTuesday den 22 December 2015 kl. 11:30 af: Lise Møller Schilder

Søstrene Grene vil nu åbne butikker i England efter den nye butik i Irland er blevet en kæmpe succes. Konkurrenten Tiger har dog et stort forspring.

To dage gik der. Så var der ikke flere varer tilbage i Søstrene Grenes nyåbnede butik i Irland. Derfor måtte butikken lukke ned én dag for at fylde butikken op med varer igen. 

Butikken åbnede i Dublin den 11. december og kan efter to uger melde om rekordmange besøgende. Det skriver Søstrene Grene i en pressemeddelelse.

Kædens administrerende direktør, Mikkel Grene, forventer derfor, at kæden vil åbne mellem seks og otte butikker i Irland i løbet af næste 18 måneder. Successen betyder også, at Søstrene Grene kan se et potentiale i at åbne butikker i England.

- Vi håber meget på at have fået Søstrene Grene på plads i England inden for det første halvår af 2016, siger Mikkel Grene.

Første franchisetager på plads

Mikkel Grene bekræfter, at kæden allerede har en aftale på plads med den første franchisetager i Nordengland. Der er dog stadig ikke fundet franchisetagere til London og Sydengland.

En af Søstrene Grenes største konkurrenter er en anden dansk kæde, nemlig kæden Tiger, der har omkring 500 butikker i 27 lande. Tiger er også til stede i Irland med 19 butikker, og har været i England siden 2005. Her er landkortet fyldt godt ud, for Tiger har formået at åbne 75 butikker i England. 

Søstrene Grene mener dog, at der sagtens kan være plads til begge kæder. De er da også begge til stede i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Island, Spanien og Irland. 

Søstrene Grene har i dag omkring 100 butikker og regner med at stå bag 200 butikker i løbet af 2017. 

LÆS OGSÅ: Søstrene Grene fejrer milepæl med nye vækstmålFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD