Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Efter fem år gør direktør comeback i køkkenbranchen

Tuesday den 30 October 2018 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

En erfaren køkkenmand bliver hentet ind som direktør for TCM Groups gør-det-selv-mærke. Målet er en større bid af markedet.

I september indgik Erik Theill Christensen et samarbejde med Nettoline om at udvikle køkkenfirmaets tilstedeværelse på det nordiske marked.

Nu bliver han i stedet direktør for hele foretagendet. Det skriver TCM Group, som Nettoline hører under, i en pressemeddelelse. 

- Det er en stærk køkkenkapacitet, som kommer til at stå i spidsen for udviklingen af Nettolines markedsposition i hele Norden, hvor vi ser et interessant vækstmarked for danske gør-det-selv-køkkener, siger Ole Lund Andersen, administrerende direktør i TCM Group, i en pressemeddelelse.

Comeback i køkkenbranchen

Erik Theill Christensen har i flere år beklædt en række lederposter inden for køkken- og interiørbranchen - blandt andet hos Kvik og JKE Design. Siden 2013 har han dog stået i spidsen for Morsø Jernstøberi.

- Da jeg begyndte at arbejde med Nettoline og lærte virksomheden og dens produkter at kende, blev jeg hurtigt klar over, at brandet rummer et reelt potentiale for at skabe vækst i hele Norden i den prisbillige del af køkkenmarkedet, siger Erik Theill Christensen.

- Den udfordring tændte mig simpelthen, fortsætter den nye direktør.

Nettoline sælger gør-det-selv-køkkener gennem forhandlere i Danmark, Norge og Sverige. Flere af butikkerne er en del af Nettolines frivillige kæde.

LÆS OGSÅ: Svage valutakurser frister: Køkkenkoncern har opkøbsplanerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD