Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dansk køkkenkæde vil ramme Norge med fornyet styrke

Foto: Svane.comMonday den 27 August 2018 kl. 11:06 af: Kristian Holgersen

Nordmændene er begejstrede for dansk køkkendesign, siger topchef. Han har op mod 10 nye butikker på tegnebrættet.

Forretningen går godt i de seks butikker, som Svane Køkkenet allerede nu har i Norge. Derfor indleder kæden en ny offensiv, fremgår det af en pressemeddelelse.

Svane Køkkenet har netop fået de sidste aftaler på plads, så to butikker kan åbne i byerne Drammen og Trondheim. Men flere kan være på vej.

- Nordmændene er begejstrede for vores danske køkkendesign, siger Ole Lund Andersen. Han er administrerende direktør for koncernen TCM Group, hvor Svane Køkkenet hører under. 

- Norge står derfor højt på listen over de markeder, hvor vi ønsker at ekspandere. Vi har kig på 8 til 10 byer, hvor vi ønsker at etablere Svane Køkkenet, når vi finder de rigtige forhandlere, fortsætter han.

Fra 2017 - 2018 er Svane Køkkenet gået 10 procent frem på det norske marked, hvor der nu også er etableret en selvstændig salgsorganisation.

Inklusiv de to nye omfatter Svane-kæden 37 butikker- heraf otte i Norge.

Hele koncernen i fremgang

Det er ikke kun Svane Køkkenets butikker i Norge, som har det godt. Hele koncernen oplever lige nu økonomisk medvind og opjusterede tidligere på måneden forventningerne til 2018. 

I regnskabet for årets andet kvartal steg omsætningen med 10 procent til 232 mio. kroner, mens driftsoverskuddet går 32 procent frem til 40,6 mio. før skat, renter og afskrivninger.

- TCM Group fortsætter den stærke vækst i årets andet kvartal, siger Ole Lund Andersen i en kommentar til regnskabet. Han fortsætter:

- På grund af udviklingen har vi opjusteret forventningerne til årsregnskabet for hele 2018 - både med hensyn til omsætning og indtjening.

TCM Group står bag varemærkerne Svane Køkkenet, Tvis Køkkener, Kitchn og Nettoline.

LÆS OGSÅ: Køkkenkoncern i medvind henter ny leder hos konkurrentenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD