Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Køkkenkoncern i medvind henter ny leder hos konkurrenten

Foto: Svane.comMonday den 20 August 2018 kl. 10:11 af: Kristian Holgersen

En nyoprettet lederstilling hos TCM Group bliver besat af en profil, som kommer direkte fra en af koncernens konkurrenter.

Køkkenkoncernen TCM Group ansætter Lis Hammelsvang som supply chain manager. Det er tale om en nyoprettet stilling, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

47-årige Lis Hammelsvang får i praksis det overordnede ansvar for produktionen hos de fem køkkenbrands Svane Køkkenet, Tvis Køkkener, Nettoline og Kitchn.

- Vi er meget glade for at få en så stærk kapacitet inden for produktionsledelse med ombord i koncernens ledelsesteam, og som et stort plus kender hun køkkenbranchen, siger Ole Lund Andersen, administrerende direktør i TCM Group.

Erfaring fra konkurrenten

Siden 2016 har Lis Hammelsvang været teknisk chef i den svenskejede køkkenkoncern Nobia Danmark, som blandt andet står bag Invita-kæden.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af teamet hos TMK og Nettoline, som begge er virksomheder med rødder solidt plantet i det vestjyske og med gode grundværdier. I den nye stilling håber jeg at kunne bidrage til den fortsatte vækst, siger Lis Hammelsvang.

TMK-selskabet hører under TCM Group, som stadig er på udkig efter en ny vicedirektør. Tidligere på sommeren stoppede Karsten Rydder Pedersen nemlig i koncernen efter eget ønske.

Opjusterer forventningerne

For nylig opjusterede TCM Group forventningerne til 2018 efter et godt regnskab for årets andet kvartal, hvor omsætningen steg med 10 procent til 232 mio. kroner. Driftsoverskuddet gik 32 procent frem til 40,6 mio. før skat.

- TCM Group fortsætter den stærke vækst i årets andet kvartal, siger administrerende direktør Ole Lund Andersen i en regnskabskommentar.

- På grund af udviklingen har vi opjusteret forventningerne til årsregnskabet for hele 2018 - både med hensyn til omsætning og indtjening, fortsætter han.

Tidligere regnede ledelsen med en omsætning på 870-900 mio. kroner, men nu bliver der sigtet efter 890 - 910 millioner. Resultatet af den primære drift skulle gerne ende på 130-140 mio. - før var målet 120 - 130 mio.

LÆS OGSÅ: Lokal direktør siger farvel til sine køkkenbutikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD