Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Dyb krise i legetøjskæde rammer Europa

Foto: detailfolk.dkThursday den 1 March 2018 kl. 09:19 - Kilde: Finans

De svære tider fortsætter for hårdt prøvede Toys'R'Us, der nu også har dybe økonomiske problemer på en del af det europæiske marked.

I USA har legetøjsgiganten Toys'R'Us i en længere periode kæmpet for overlevelse med flere hundrede lukkede butikker til følge.

Nu viser det sig, at Toys'R'Us også står midt i en dyb krise på det britiske marked, hvor legetøjskæden er gået i betalingsstandsning. Det skriver Finans.

Krisen er opstået, fordi børn i stigende grad får deres legetøj hos konkurrerende butikker på nettet. Oveni bliver den britiske del af Toys'R'Us trukket ned af en gæld fra da selskabet blev solgt til tre store kapitalfonde.

Ifølge avisen The Guardian er butikkerne stadig åbne, men hvis administratorerne ikke finder en køber, som kan overtage hele kæden - eller måske dele af den - så står 3.000 medarbejdere til at miste jobbet.

Der er 105 Toys'R'Us-butikker i Storbritannien.

De økonomiske problemer i USA og Storbritannien kommer ikke umiddelbart til at få konsekvenser i Danmark. Her er bliver butikkerne ejet af koncernen Top-Toy, som har købt retten til at bruge det amerikanske navn.

LÆS OGSÅ: Legetøjsgigantens kollaps: Nye masselukninger kan være på vej

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD