Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Presset legetøjsgigant lukker en femtedel af sine butikker

Foto: detailfolk.dkThursday den 25 January 2018 kl. 10:20 - Kilde: AP

Krisen er langtfra overstået for amerikansk legetøjsgigant, som nu må skride til masse-lukninger for at sikre den videre eksistens.

Legetøjskæden Toys’R’Us lukker 182 butikker i USA - svarende til omkring 20 procent af det samlede butiksnet. Det skriver en række udenlandske medier - herunder nyhedsbureauet AP.

Antallet af fyringer er der endnu ikke et fuldt overblik over, men helt op til 4.500 medarbejdere kan blive ramt. Hos Toys’R’Us forsøger man nu at finde ledige stillinger til så mange som muligt i de resterende butikker.

I en skriftlig kommentar understreger topchefen Dave Brandon, at svære beslutninger er nødvendige, hvis legetøjskæden skal have en fremtid. Han anerkender samtidig en række "operationelle fejl", der har bremset julesalget i både de fysiske butikker og på nettet. 

Sidste år kom det frem, at en gæld på sammenlagt 30 milliarder kroner havde tvunget Toys’R’Us til søge om en særlig konkursbeskyttelse, som giver mulighed for at rette op på forretningen i fred for kreditorerne.

Eksperter peger på, at Toys’R’Us bliver hårdt presset af både de enorme Wallmart-varehuse og den stigende nethandel på eksempelvis Amazon.

Vanskelighederne i USA kommer ikke umiddelbart til at have konsekvenser i Danmark. Her er bliver butikkerne ejet af koncernen Top-Toy, som har købt retten til at bruge det amerikanske navn.

LÆS OGSÅ: Ny legetøjskæde gafler flere butikker fra konkurrent

Læs hele artiklen på AP


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD