Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

DøgnNetto vil undgå madspild

Foto: detailfolk.dkThursday den 10 April 2014 kl. 08:20 af: Freja Thorbech

I et nyt samarbejde med fødevareBanken donorer døgnNetto overskydende mad til organisationer, der hjælper socialt udsatte.

Brød, bananer og andre friske overskudsvarer skal ikke længere havne i døgnNettos containere, når det ikke er blevet solgt i kædens butikker.

Supermarkedskæden har indledt et samarbejde med fødevareBanken om at donere overskydende mad til organisationer, der hjælper socialt udsatte. I første omgang er det butikkerne på Utterslevvej, Tomsgårdsvej, Lygten og to døgnNetto på Frederikssundsvej, som donerer overskudsvarer gennem fødevareBanken.

- Jeg er utrolig glad for, at døgnNetto kan være med til at gå forrest i denne sag. Jeg har aldrig brudt mig om at se ganske udmærket mad blive smidt ud. Det er for mig helt uacceptabelt og uetisk, siger regionschef for døgnNetto,Tonny Jensen, i en udtalelse.

Hjælper en lang række udsatte borgere

FødevareBanken er en non-profit forening, der modtager frisk overskudsmad fra fødevareproducenter, landbrug, supermarkeder og grossister og fordeler det til organisationer, der arbejder for og med socialt udsatte børn, kriseramte kvinder og mænd, hjemløse, stofmisbrugere og psykisk syge.

Og her er man glad for udsigten til leverancer fra døgnNetto.

- Det er utrolig vigtigt, at store aktører som døgnNetto og Dansk Supermarked er med til at gøre noget ved madspild og samtidig hjælper vores udsatte medborgere. Det betyder meget for vores organisation og for vores alle sammens miljø og velfærd helt generelt, siger direktør i fødevareBanken Karen Inger Thorsen.

DøgnNetto er ikke den første dagligvarekæde, der sætter fokus på madspild. Både Coop og REMA 1000 har også lanceret tiltag, der skal minimere mængden af mad, der smides væk.

LÆS OGSÅ: Dagligvarekæmpe sætter ind mod madspildFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD