Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Discountkæde skruer op for lønnen til de unge

Thursday den 8 July 2021 kl. 11:58 af: Redaktionen

Ungarbejdere i en af landets discountkæder kan glæde sig over en lønforhøjelse. De får den anerkendelse, de fortjener, mener HR-direktør.

Siden 1.juli har alle ungarbejdere i Lidl Danmark, som er omfattet af overenskomst med HK Handel, fået hævet timelønnen med 10 kroner.

Det sender lønniveauet op med 14 procent til 80,20 kroner i timen, skriver discountkæden i en pressemeddelelse.

- Jeg er glad for, at vi i dag kan præsentere vores nuværende og kommende ungarbejdere for en lønramme, der giver dem den anerkendelse, de fortjener, siger Sine Dolberg, HR-direktør hos Lidl Danmark.

Lønforhøjelsen skal være med til at tiltrække og fastholde de unge i en tid, som er præget af hård konkurrence. Lige nu kan Lidl Danmark tælle cirka 85 ledige stillinger på området for ungarbejde.

- Det er dog samtidig vigtigt for mig at sige, at det ikke er gjort med branchens bedste løn. Derfor skal dette tiltag ses i sammenhæng med vores massive investering i gode udviklings- og karrieremuligheder, som gør det muligt for de unge mennesker at uddanne og udvikle sig fagligt såvel som personligt, samtidig med, at de arbejder i Lidl, siger Sine Dolberg.

Et helt indlysende træk

Hos HK Handel er den nye formand - Mette Høgh - tilfreds med udviklingen.

- Det er så velfortjent og dejligt, at arbejdsgiverne vil honorere en så vigtig ressource i dagligvarehandlen – vi kan ikke klare os uden dem på den måde, butikkerne er struktureret i dag med de meget lange åbningstider, siger Mette Høgh og fortsætter:

- Med en meget lav ledighed og et stort behov for arbejdskraft, er det rigtigt godt, at Lidl nu sætter fokus på det helt indlysende: Bedre lønforhold. eg håber, at andre arbejdsgivere også vil lade sig inspirere til at løfte på lønområdet. Vi har brug for kvalificeret arbejdskraft og dygtige kolleger i handelsbranchen, og det får vi, når vi giver en anerkendelse, der modsvarer kompetencerne og er med til at fastholde de unge i branchen.

Lidl har 134 butikker på det danske marked.

LÆS OGSÅ: Coop og Lidl griber ind over for omdiskuteret kampagneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD