Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Discountkæde opretter ny direktørpost midt i stor transformation

Foto: Aldi.dkTirsdag den 12 november 2019 kl. 11:25 - Kilde: Ejendomswatch

En ny direktør skal bidrage til den igangværende ekspansion og modernisering, lyder det fra discountkæde.

Discountkæden Aldi har oprettet en ny post som ejendoms- og udviklingsdirektør. Den første til at få titlen bliver Lars Winther, der har første arbejdsdag på fredag, skriver Ejendomswatch.

- Aldi Danmark er på en spændende rejse, hvor kæden i øjeblikket gennemgår en stor transformation og moderniseringsprocen, siger han i en pressemeddelelse ifølge mediet.

- Jeg glæder mig til at blive en del af ledelsen og bidrage til kædens ambitiøse mål og udviklingspotentiale på det danske marked, siger han.

Senest har Lars Winther været udviklingsdirektør hos entreprenørerne i NCC og projektudviklingschef for MT Højgaard. Men han har faktisk også stiftet bekendtskab med detailbranchen - fra 2014 til 2017 var han direktør for butiks- og ejendomsudvikling hos Dagrofa, fremgår det af LinkedIn.

Stor ekspansion

Efter flere års krise er Aldi nu i gang med en gennemgribende transformationsproces, som inkluderer flytninger og moderniseringer af den eksisterende del af kæden og planer om at åbne 60 helt nye butikker.

I den forbindelse har Aldi over flere gange fået tilført ekstra kapital.

- En forandringsproces i den størrelse koster penge, og vi forventer heller ikke, at transformationen vender udviklingen lige foreløbigt, sagde Finn Tang i maj. Han er adm. direktør for Aldi.

- Men vores tiltro til den omstilling, vi er i gang med på den lange bane, er stor - og Aldi står klar til fremtidens detailmarked, fortsætter han.

I 2018-årsregnskab taber discountkæden 381 millioner kroner. Det er en tilbagegang på godt 55 millioner i forhold til 2017 og lever ikke helt op til forventningerne.

LÆS OGSÅ: Så mange millioner tabte Aldi i 2018

Læs hele artiklen på Ejendomswatch


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD