Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Discountkæde får tilført endnu flere millioner

Foto: Aldi.dkWednesday den 22 May 2019 kl. 09:09 af: Kristian Holgersen

Pengestrømmen fra syd fortsætter. Moderselskabet er klar på at gøre, hvad der skal til, for at få discountkæden på højkant igen.

Endnu flere millioner bliver skudt ind i kampen for at gøre Aldi til en profitabel forretning i Danmark.

Ifølge en opdatering i cvr-registeret har de tyske ejere netop sendt 300 millioner kroner afsted mod nord. Pengene skal bruges på at opdatere butikkerne med et nyt koncept og rulle kæden ud flere steder i landet.

- Det kræver selvfølgelig en masse kapital at sætte liv i brandet og virksomheden igen, og vi er ikke i mål med vores revitalisering endnu, siger Thomas Bang til Børsen. Han er vicedirektør i Aldi Danmark.

Gennem det seneste år har Aldi Danmark modtaget penge fra ejerne over tre omgange. I alt er der tale om 700 millioner kroner.

- Det er et udtryk for, at man har besluttet at investere det, der skal til for at bringe Aldi tilbage på landkortet i Danmark. Vi er klar over, at vi er nødt til at investere massivt for at kunne realisere de målsætninger, vi har sat os, siger Thomas Bang til Berlingske.

Aldi Danmark har lige nu 182 butikker på det danske marked, hvor det samlede tab lyder på 1,5 milliarder kroner gennem de seneste syv år.

LÆS OGSÅ: Discountkæde får besøg af statsministerenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD