Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Direktør vælger at “fyre” sig selv

Foto: ColourboxFredag den 12 august 2022 kl. 11:05 af: Kristian Holgersen

Den adm. direktør for restaurantkoncernen, som blandt andet opkøbte en skandaleramt burgerkæde sidste år, træder nu et skridt tilbage.

Restaurantkoncernen DiningSix har fået ny adm. direktør.

Det fremgår af et opslag på LinkedIn, hvor den afgående direktør - Morten P. Ortwed - forklarer hele situationen og løfter sløret for sin efterfølger.

- Jeg har fyret mig selv som Direktør/CEO, skriver han som det første.

Morten P. Ortwed fortsætter dog i Dining Six, som står bag 25 spisesteder i Danmark og Norge. Men det bliver med en anden kasket på.

- Jeg vil selvfølgelig fortsætte som partner i DiningSix og tage en rolle som kommerciel direktør. Men vigtigst vil jeg også flytte til London med min familie, hvor jeg glæder mig helt vildt til at “starte forfra” og bygge restauranter i en ny by, skriver han på LinkedIn.

- Tilbage til gulvet og iværksætteriet. Vores virksomhed har nemlig nået en størrelse, hvor jeg ikke længere føler, at jeg er den rigtige direktør, skriver han.

I stedet tiltræder Sandra Marquardsen som adm. direktør for DiningSix. Hun har igennem næsten fem år været partner og CFO i virksomheden.

DiningSix blev stiftet af seks iværksættere i 2010, da de sammen overtog en café i Aarhus. Siden har de fået forretningen til at vokse markant. I dag har DiningSix en lang række spisesteder - herunder Feed Bistro, Basso og Köd.

I starten af 2021 overtog Dining Six desuden den skandaleramte kæde Burger Shack, som året inden havde været igennem en stribe sager om manglende fødevaresikkerhed og misvisende markedsføring.

LÆS OGSÅ: Stor restaurantkæde ryster en del af underskuddet af sigFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD