Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Direktør stopper hos Holch Povlsens underskudsramte netbutik

Foto: Stylepitclothing.comMonday den 4 December 2017 kl. 10:15 - Kilde: Børsen

En kendt netbutik - som Bestseller-milliardæren ejer - skal have ny topchef. Samtidig fortsætter regnskabet med at bløde.

En af Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsens investeringer - netbutikken Stylepit - indkasserer endnu et underskud og skal tilmed have ny administrerende direktør. Det skriver Børsen.

Efter mindre end to år stopper den tidligere Velux-profil Sven-Eric Nilsson på posten. Hans væsentligste opgaver var at pille Stylepit af fondsbørsen og lægge en ny strategi for modebutikken. En afløser er endnu ikke fundet.

- Hvad angår min egen situation, så har jeg i samarbejde med ejeren og bestyrelsen fundet, at ved udgangen af året er et godt tidspunkt at stoppe, skriver han i en mail til Børsen.

I årsregnskabet for 2016/17, som netop er blevet offentliggjort, må Stylepit indkassere et underskud på 14 mio. kroner. Selvom tallene stadig er røde, så er det alligevel en fremgang i forhold til 2015/16, hvor tabet lød på 21 millioner.

LÆS OGSÅ: Holch Povlsens skobutikker taber stadig millioner

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD