Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Direktør for Rødovre Centrum: Kunderne bruger flere penge

Foto: detailfolk.dkWednesday den 6 April 2022 kl. 06:00 af: Redaktionen

Kunderne er vendt stærkt tilbage efter coronakrisen, lyder det fra direktøren i Rødovre Centrum. Men nu spøger inflationen.

Efterhånden er Rødovre Centrum ved at nå de samme besøgstal, som det store shoppingcenter kunne præstere inden coronakrisen.

Det fortæller den adm. direktør - Jacob Martens Birkbøll - som også har bemærket en ekstra god købelyst blandt de besøgende.

- Kunderne er vendt loyalt og talstærkt tilbage og bruger gerne 12-15 procent mere, end de plejer. Det er for mig et signal om, at vi har været savnet i perioden med nedlukning, men også, at der stadig er behov for de fysiske butikker, siger han i en pressemeddelelse fra Ejendom Danmark.

Rødovre Centrum er et eksempel på, at detailbranchen er på vej tilbage, lyder budskabet fra Ejendom Danmark, som forventer gode afkast for investeringsejendomme i 2022.

- Butikslivet går forventeligt en lysere tid i møde, nu hvor vi er ude på den anden side af pandemien. Måske er den positive udvikling også et tegn på, at branchen forventer, butikkerne vil komme godt igennem konkurrencen fra den stigende onlinehandel. Det er tid til at udvikle frem for at afvikle ude i butikscentrene, siger Morten Marott Larsen, underdirektør i EjendomDanmark.

De gode udsigter bliver dog mudret en smule til af den stigende inflation, vurderer Ejendom Danmark. Hos Rødovre Centrum holder de øje med udviklingen.

- Der er ingen tvivl om, at krig og inflation påvirker vores forbrugsmønstre lige nu. Den bekymring, det skaber hos den enkelte forbruger, må man acceptere. Men vi håber og tror på, at krigen snart får en ende, siger Jacob Martens Birkbøll.

LÆS OGSÅ: Solgt på tvangsauktion: Nu får shoppingcenter et kæmpe løftFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD