Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Direktør finder planerne for international ekspansion frem igen

Andreas Karlsson, adm. direktør i Sticks'n'Sushi. Foto: PR.
Wednesday den 6 April 2022 kl. 11:07 - Kilde: Børsen

Inden længe kan dansk spisekæde ende med at have størstedelen af sine restauranter i udlandet. Direktøren har indledt jagten på lokaler.

Efter en ufrivillig pause under coronakrisen er direktøren Stick’n’Sushi - Andreas Karlsson - nu ved at genstarte planerne for ekspansion i udlandet. Det skriver Børsen.

På tegnebrættet er åbningen af fem restauranter i Tyskland og England, hvor Stick’n’Sushi i forvejen har 11 restauranter.

Herhjemme har Sticks’n’Sushi i øjeblikket 12 restauranter, så den internationale spisekæden står til at blive større end den danske.

- Forhåbentligt har jeg inden for de kommende måneder underskrift på et par lejekontrakter, så jeg kan komme i gang med at skabe nogle gode restauranter i London. Det er strategien, siger Andreas Karlsson til Børsen.

Storbritannien trækker op

I november sidste år kunne Sticks’n’Sushi for første gang bryste sig af en omsætning på den gode side af en halv milliard kroner, mens bundlinjen på lidt over 20 millioner heller aldrig havde været større.

De gode fangster i årsregnskabet er hevet i land på trods af de store omvæltninger i branchen, som fulgte med den igangværende pandemi. Hos Sticks’n’Sushi blev takeaway en redning - og særligt det britiske marked er der fart på.

Sushikæden har både britiske restauranter og delivery kitchens - på dansk er de blevet kaldt spøgelseskøkkener - som udelukkende laver takeaway.

- Vi åbnede i London for første gang i marts 2012, og nu begynder vi at mærke effekten af det hårde og vedholdende arbejde på et voldsomt konkurrencepræget marked, sagde Andreas Karlsson, adm. direktør i Sticks’n’Sushi sidste år.

- I dag har vores britiske restauranter faktisk overhalet de danske på omsætning, og jeg forventer, at det fortsat er vores største marked i 2022, sagde han.

LÆS OGSÅ: Stædig kamp på det britiske marked betaler sig for dansk kæde

 

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD