Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Din nye chef kan have rygsækken fuld af dårlige vaner

Foto: morguefile.comOnsdag den 18 februar 2015 kl. 14:42 - Kilde: Lederne Mandag

Hver tredje leder overvejer at skifte job pga. dårlig balance mellem arbejdet og hjemmefronten. Men de dårlige vaner følger ofte med, forklarer ekspert.

En ny undersøgelse viser, at hver tredje leder overvejer at skifte job, fordi de har svært ved at få livet derhjemme og på arbejdet til at hænge sammen. Det viser en undersøgelse, som interesseorganisation Lederne står bag.

Men rådgivningschef hos Ledersen, Niels Henriksen, understreger at det ikke altid er den smarteste strategi bare at skifte job.

- Et nyt job er ikke altid den bedste løsning for ledere, som er på jagt efter en bedre balance mellem arbejds- og privatlivet. Lederne skal nemlig være meget bevidste om, at uvaner og uhensigtsmæssige mønstre nemt gentages i et nyt job, forklarer han.


Overblik og prioritering

Niels Henriksen nævner flere problemer, der kan flytte med. Det gælder blandt andet en manglende evne til at sige fra i tide, manglende prioritering i dagligdagen og problemer med at planlægge opgaver frem i tiden.

- Uvaner har det med at flytte med, og derfor bør lederne grundigt analysere de problemstillinger, de oplever på jobbet og i familielivet. Ellers risikerer de et halvt eller et helt år senere at sidde med præcis de samme udfordringer blot i en anden stol på en anden arbejdsplads, siger Niels Henriksen.

Ledernes undersøgelsen viser desuden, at det kun er hver anden leder, 51 procent, der vurderer at deres balance mellem arbejde og privatliv er tilfredsstillende. 14 procent af de 2.568 personer, som er med i undersøgelsen, fortæller at deres work-life-balance er utilfredsstillende. 34 procent vurderer at balancen er nogenlunde tilfredsstillende.

LÆS OGSÅ: Danskerne dumper chefen

 

Læs hele artiklen på Lederne Mandag


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD