Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Bog & idé-ejer får ny topchef

Foto: detailfolk.dkThursday den 29 January 2015 kl. 11:22 af: Freja Thorbech

Nu har Bog & idé-ejer Indeks Retail fundet en ny topchef, der skal tage over efter den tidligere direktør blev smidt på porten i december.

Nu har Indeks Retail, der er selskabet bag blandt andet Bog & idé-kæden, fundet en afløser for topchef Henrik Christensen, som man stoppede samarbejdet med før jul.

LÆS OGSÅ: Bog & idé-ejer smider topchef på porten

Det bliver den 47-årige Marianne Pedersen, der overtager tjansen. Hun kommer fra en stilling som indkøbschef i Ditas og XL-Byg. Her har hun også tidligere har været konstitueret adm. direktør ligesom hun også har varetaget stillinger som både HR- og kommunikationsdirektør, IT & HR-direktør samt udviklingsdirektør.

- I bestyrelsen har vi valgt Marianne Pedersen fordi hun er en energisk og problemløsningsorienteret leder, der har personlig gennemslagskraft og virkelig gode resultater i bagagen. Hun har stor erfaring med frivillige kæder, er kommercielt stærk og meget kundeorienteret. Det er sådanne egenskaber, der skal sikre IR den ønskede udvikling både internt på kontoret i Hedensted og ude i butikkerne, siger bestyrelsesformand Michael Meyer.

Skal skærpe den digitale profil

Da Indeks Retail stoppede samarbejdet med Henrik Christensen var det især et ønske om at skærpe den digitale profil yderligere, der lå bag. Og Michael Meyer er sikker på, at man har fundet den rette til den opgave.  

- Vi har allerede opgraderet i huset, hvor vi har fået en med ansvar for det digitale område løftet op i ledergruppen, så vi er i gang, og jeg er sikker på, at Marianne kan bidrage med et løft på det digitale område. Hun har blandt andet i sit tidligere virke været kommunikationsdirektør og haft ansvar for IT, så hun er vant til at arbejde med den slags ting, siger Michael Meyer til detailfolk.dk.

I december stoppede man også med samarbejdet med kædechefen i Legekæden, der er en anden af Indeks Retails kæder. Her har man også fundet en afløser.

- Det job varetages nu af Thomas Mølgaard, som har været i huset i mange år. Han tidligere været driftskonsulent for vores butiksnet og har været bredt engageret i vores butiksnet, og nu får han så specifikt Legekæden under sine vinger, siger Michael Meyer.

Indeks Retail står udover Bog & idé og Legekæden også bag kæderne Bøger & papir og BOGhandleren.

LÆS OGSÅ: Derfor skifter Bog & idé-ejer ledelsen udFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD