Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Danskerne er også med på amerikansk 'shop-amok-dag'

Foto: detailfolk.dkThursday den 22 November 2012 kl. 10:24 af: Simone Hansen

Det er ikke kun amerikanerne, der lader op til årets suverænt største shoppingdag, danskerne er også med på det amerikanske tilbudsræs.

I nat må de fleste amerikanske butiksansatte sætte vækkeuret til kl.3, gnide søvnen ud af øjnene og forberede sig på årets travleste arbejdsdag, der for manges vedkommende starter med butiksåbning kl.4 om morgenen.

Anledningen er den såkaldte 'Black Friday', der falder på fredagen efter Thanksgiving, hvor de amerikanske butikker holder et kæmpemæssigt udsalg med massive rabatter på langt de fleste varer. 

Ekstra mandskab

Men det er ikke kun de fysiske butikker, der er med i tilbudslegen. Også onlinebutikkerne holder udsalg, og her melder dansker kunder sig gerne på banen. 

Internetsiden Shopusa.com melder nemlig om stigende interesse og øget salg til danskerne på Black Friday. Sidste år måtte firmaet, kalde ekstra mandskab ind for at kunne nå at levere varer til kunderne på de lovede syv dage.

300 mia

De fleste amerikanere benytter 'Black Friday'  til at købe julegaver, og sidste år brugte de amerikanske forbrugere intet mindre end 300 milliarder kroner i butikkerne i dagene omkring Thanksgiving. I år forventes tallet ifølge shopusa.com, at stige endnu mere. 

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD