Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Danske onlinebutikker går glip af kæmpemarked

Foto: detailfolk.dkFriday den 9 October 2015 kl. 06:10 - Kilde: Branchebladet Tøj

Det er en klar fejl af de danske onlineforretninger at gå uden om det tyske marked, lyder det fra online markedsføringsbureau.

- Vi er helt klar over, at det tyske marked ikke er nemt. Tyskland er et enormt stort land. Det at skulle markedsføre virksomheder på Google.de kontra Google.dk er selvfølgelig langt mere udfordrende. Og mange danske virksomheder bliver afskrækket af sprog og størrelse af markedet.

Det siger Jesper Riber, der er stifter af online markedsføringsbureauet River Online, skriver Branchebladet Tøj.

Branchebladettoj.dk skriver, at danske onlinebutikker tøver med at gå ind på det enorme tyske marked med sine lidt over 90 millioner indbyggere. I stedet foretrækker de danske onlinebutikker at agere på det skandinaviske marked, som kulturelt ligner det danske mere.

LÆS OGSÅ: Dansk nethandel: Sådan foregår den enorme udvikling

Skal rykke nu

Ifølge Jesper Riber, der står bag en ny analyse af markedstendenserne baseret på udviklingen af Google-søgninger, er det dog en klar fejl af de danske onlineforretninger at gå uden om det tyske marked. Jesper Riber forklarer, at hvis man måler per indbygger, er der flere danskere, der bruger Google til at købe varer, end der er i Tyskland, men tyskerne googler mere, når de skal handle.

- Man skal ikke undervurdere, at danske virksomheder generelt er længere fremme inden for design og brugervenlighed og så videre. Det giver os et stort forspring, som flere onlineforretninger burde udnytte.

- Men det forspring varer ikke evigt, så det gælder om at rykke nu, mens vi stadig er foran på points, siger Jesper Riber til Branchebladet Tøj.

LÆS OGSÅ: 10 bud fra ny rapport om dansk e-handel

Læs hele artiklen på Branchebladet Tøj


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD