Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dansk tøjkæde konkurs - kunderne raser

Foto: ColourboxMonday den 8 January 2018 kl. 09:09 - Kilde: BT

Kunder købte gavekort til kriseramt mindre tøjkæde før jul. Nu er kæden gået konkurs. Kunderne raser.

Den mindre danske tøjkæde Stoc med fire butikker i Esbjerg, Kolding, Skanderborg og Fredericia er erklæret konkurs. Det betyder, at de mange kunder, som har gavekort tilgode hos kæden, ikke kan bruge dem mere. Det skriver BT

Flere kunder har derfor skrevet om deres utilfredshed på Facebook.

- Det er satme svineri at gøre det lige efter jul! En konkurs kommer ikke lige fra den ene dag til den anden. Vi er mange der enten står lige og har givet et gavekort i gave, har modtaget et kort eller om ikke andet har en gave der skal byttes! Det er simpelthen ikke okay, og om ikke andet dårligt købmandskab,' skriver en kunde.

Ejer beklager

Det er Jeppe Støckler, der har drevet de fire butikker. Han holdt gang i julesalget i håbet om, at konkursen ikke ville indtræffe.

- Det er meget ærgerligt for de, der har købt gavekort i julegave. Men der var en mulighed for, at det kunne fungere, hvis vi fik en god julehandel, så jeg var nødt til at se, om jeg kunne redde virksomheden. Hvis vi havde lavet samme omsætning som sidste år, kunne det have lykkes, forklarer han.

Forbrugerrådet Tænk forklarer, at kunder med gavekort ikke skal regne med at få penge tilbage, da kreditører og ansatte står først på listen, når der uddeles midler fra konkursboet.

LÆS OGSÅ: Udenlandsk satsning koster dansk brillekæde en konkursbegæring

Læs hele artiklen på BT


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD