Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Nye tal: Antallet af konkurser stiger

Foto: detailfolk.dkFriday den 3 November 2017 kl. 11:05 af: Kristian Holgersen

 

Trods økonomisk opsving stiger antallet af konkurser inden for handel, viser ny opgørelse for oktober måned.

I oktober er der blevet registreret 528 konkurser blandt danske virksomheder, viser nye tal fra analysevirksomheden Experian. Det er 33 procent flere i forhold til samme periode sidste år.

Kategorien “Handel” står for den største andel af konkurser med en registrering på 109 tilfælde i oktober. Det er en stigning på over 51 procent i forhold til samme måned sidste år, hvor antallet var 72.

- Det er overordnet set flere konkurser i Hovedstaden, som har trukket det samlede antal konkurser en anelse op, siger Frode Berg, Nordic Market President i Experian.

Umiddelbart burde antallet af konkurser blive mindre, når nu finanskrisen ser ud til at være overvundet. Men hos Dansk Erhverv ser man en naturlig sammenhæng.

- Antallet er af konkurser er faktisk også en del højere end det historiske gennemsnit pr. måned siden 2004. At det månedlige antal konkurser ikke bevæger sig så tydeligt mod nul i et økonomisk opsving, som det Danmark befinder sig i og har befundet sig i de senere år, kan skyldes, at der med stigende økonomisk aktivitet også oprettes flere virksomheder, siger økonom Jonas Meyer i en pressemeddelelse.

- Det medfører, som nævnt at kampen om markedsandele mellem virksomheder intensiveres og at nogle som naturlig konsekvens af dette må dreje nøglen om, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Selskab bag netsupermarked konkursFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD