Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dansk stjernekok er spydspids i ny Lidl-satsning

Foto: Wassim Hallal




Thursday den 25 October 2018 kl. 10:21 af: Kristian Holgersen

Discountkæden Lidl præsenterer en ny serie af fødevarer, hvor stjernekok har været med til at udvælge leverandørerne.

Michelinkokken Wassim Hallal, som er chef i restauranten Frederikshøj i Aarhus, har været med til at udvikle en ny produktserie hos Lidl.

Produktserien består af mere eksklusive fødevarer - ofte fra små danske producenter - og tager udgangspunkt i stjernekokkens egne opskrifter, skriver discountkæden i en pressemeddelelse.

- Vores mission er at give danskerne den bedste kvalitet til den bedste pris, og vi arbejder konstant ud fra den mission, når vi vælger varer og leverandører på tværs af vores sortiment, siger Mikko Forsström. Han er indkøbsdirektør for Lidl.

- Nu lancerer vi produktserien med Wassim, som er næste led i vores strategi og et godt eksempel på, hvor vigtigt kvalitet er for os, siger indkøbsdirektør for Lidl, fortsætter han.

Kokkens valg

Wassim Hallal har valgt en række danske leverandører i forbindelse med produktserien. Der er tale om lokale bagere, mejerier og fiskeauktioner, skriver Lidl.

I feltet af leverandører er Mols Organic.

- Wassim tænker anderledes, og vi har fået et helt nyt perspektiv på den måde, vi gør tingene på, siger direktør Aksel Rømer.

- Vi har fx udviklet en ny slags brunkage ud fra Wassims opskrift, som ikke ligner den traditionelle. Det har krævet mange smagsprøver og tilpasninger sammen med Wassim for at finde frem til den helt rigtige sammensætning og smag i vores produkter, fortsætter han.

- Der er masser af takeaway

Ifølge Wassim Hallal går danskerne for lidt ud af madlavningen.

- Vi danskere har så utroligt travlt, at det ofte går ud over vores mad. Jeg vil gøre det nemmere at tilberede et velsmagende og lækkert måltid mad, hvor smagen og kvaliteten er i top, siger han.

- Der er masser af færdigretter og takeaway, der gør hverdagen nem, men vi skal tænke over det, vi spiser. Vi skal nyde smagen, duften, konsistensen. Mad er ikke noget, der bare skal overstås, det skal være en højtid igen, siger Wassim Hallal.

De første produkter lander i butikkerne den 1. november.

LÆS OGSÅ: Møbelkæde indgår samarbejde med kendt foredragsholder



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD