Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Dansk modekoncern buldrer frem med nyt rekordregnskab

Foto: DK CompanyWednesday den 7 June 2017 kl. 09:28 af: Kristian Holgersen

Efter et år med flere opkøb kan et af landets store modekoncerner nu præsentere et stærkt regnskab for 2016.

Salget af tøj går stærkt som aldrig før hos DK Company, der står bag mærker som Blend, Matinique og InWear.

Omsætningen for 2016 går frem med 14 procent og lander på 2,8 mia. kroner, og det er rekord, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Før skat er årets resultat på 104 mio. kroner, hvilket er en fremgang på 12 procent i forhold til 2015. Også her kan koncernen glæde sig over at have opnået sit højeste niveau nogensinde.

DK Company har ikke præsenteret ikke et regnskab for hver af sine 20 brands i koncernen, men ifølge koncerndirektøren klarer de sig godt over en bred front.

- Den positive udvikling er spredt geografisk på flere end 60 markeder og vores 20 brands, og vores forretningsgrundlag er klart blevet styrket gennem det seneste år med endnu risikospredning qua de mange brands på mange markeder, siger Jens Poulsen i pressemeddelelsen.

Næste år skal overskuddet være større

Ikke overraskende er koncerndirektøren tilfreds med årsregnskabet, men til næste år skulle bundlinjen gerne se endnu bedre ud. Regnskabet for 2016 har blandt andet været præget af opkøb og efterfølgende integration af de tre mærker Culture, Educe og Pulz Jeans, hvilket har medført engangsomkostninger på et tocifret millionbeløb.

- Overordnet set er vi godt tilfredse med året, vi har haft en utroligt flot omsætning, men selvom vi laver et rekordresultat, så er vi bevidste om, at der er plads til forbedringer på bundlinjen, siger Jens Poulsen, som allerede nu kan se konturerne af et succesfuldt 2017.

- Det er en tilfredsstillende udvikling, og allerede ved vores forestående halvårs­regnskab er indtjeningen større end for hele 2016. Dette sammenholdt med en flot ordrebog gør, at vi i 2017 forventer et resultat på minimum det dobbelte af 2016 og en omsætning, der runder de DKK 3,1 mia., hvilket svarer til en organisk vækst på 10 % og en forventelig overskudsgrad på 8 %.

LÆS OGSÅ: IC Group nedjusterer og indkalder til ekstraordinær generalforsamlingFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD