Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dansk millionær vil skabe brillernes svar på Zara

Arkivfoto: Colourbox
Tuesday den 13 August 2019 kl. 09:19 - Kilde: Børsen

I fællesskab med en tidligere profil fra brillekæden Thiele er en dansk rigmand ved at banke en større forretning op på nettet.

Virksomheden Luxreaders, der har solgt over 50.000 læsebriller på nettet, går efter at blive branchens svar på modegiganten Zara, skriver Børsen.

De høje ambitioner bliver luftet af it-millionæren Thomas Olsen, der har startet projektet op sammen med Frederik Thiele. Som navnet antyder har han forbindelse til brillekæden Thiele, hvor han tidligere var medejer.

Luxreaders kom for alvor op i gear sidste år og har åbnet netbutikker i Storbritannien, Tyskland, Holland og hele Skandinavien.

- Det tager os cirka 30 dage at åbne et nyt marked, siger Thomas Olsen til Børsen og fortsætter:

- Vores platform kan skaleres, så det ville tage os 30 dage, hvis vi ville starte med at sælge mobiltelefoner eller vandglas.

I sine to første årsregnskaber - for 2017 og 2018 - har selskabet Luxreaders ApS tabt godt 700.000 kroner sammenlagt. Sidste år endte driftsresultatet på minus 800.000. Men det får ikke ledelsen til at ligge søvnløs.

- Ledelsen finder årets resultat tilfredsstillende, da selskabet er i en opstartsfase, fremgår det af årsrapporten for 2018.

LÆS OGSÅ: Nordens største Louis Nielsen åbnede i by plaget af butiksdød

 

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD