Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Dansk kæde åbner luksuriøs butik i Dubai

Foto: PR-fotoFredag den 23 november 2018 kl. 10:23 af: Kristian Holgersen

En international satsning sender dansk kæde til ørkenstaten Dubai. Den nye butik er udført i italiensk marmor.

De omkring 80 millioner årlige gæster i Dubai Mall - et af verdens største shoppingcentre - kan nu stifte bekendtskab med dansk slik.

Lakrids by Johan Bülow har nemlig åbnet en 110 m2 stor butik på den luksuriøse adresse ved foden af verdens højeste skyskraber, Burj Khalifa.

Det sker som et led i en større international ekspansion, der også har ført til nye butikker i Norden og Tyskland, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

- Vi tror på, at hele verden kan lære at elske lakrids, og her er Dubai Mall en perfekt beliggenhed, hvor mange internationale forbrugere kommer forbi, siger Johan Bülow.

- I Dubai er lakrids som konfekture stadigvæk en ny smag og oplevelse for de fleste, men vi er blevet sindssygt godt modtaget, fortsætter han.

Luksuriøs indretning

Lakrids by Johan Bülow forsøger ikke at lokke forbrugerne i Dubai til at købe små dåser med sort slik gennem en hyggelig sommerhusstemning. Tværtimod.

Butikken i ørkenstaten er udført i italiensk marmor og møbleret med danske møbelikoner. Det handler om at skabe et oplevelsescenter, lyder strategien. 

- Vi tror meget på, at vi fortsat skal møde alle lakridsinteresserede i et univers, hvor folk kan komme ind fra gaden og både se, dufte og smage lakrids, siger Johan Bülow og fortsætter:

- Derfor gør vi meget ud af at skabe et oplevelsescenter, der stimulerer alle sanser og gør de besøgende klogere på lakrids. Her kan vi også teste, hvordan forbrugerne tager mod de nye smage, som vi hele tiden udvikler på. Eksempelvis har det vist sig, at de i Dubai er vilde med lakrids med dehydrerede rosenblade, der har en parfumeret smag.

Lakrids by Johan Bülow har i dag 25 egne butikker verden over og sælger desuden lakrids online.

LÆS OGSÅ: Lakridskonge træder tilbageFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD