Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

COS bider sig fast i Mellemøsten

Foto: COSMandag den 14 januar 2013 kl. 11:08 af: Mette Winkler

H&M-gruppens mere luksuriøse mærke COS åbner nu en butik i Dubai. Siden tøjkæden første gang slog dørene op i 2007, har den været på stort ekspansionstogt.

H&M-koncernen lancerede COS i 2007. COS har siden slået sig fast på grund af sin prioritering af stil over mode. COS har fundet den ideelle partner i Mellemøsten og udvider nu sin indsats med en ny butik i Dubai Mall - regionens største shopping-destination.

COS har netop haft en vellykket lancering i Kuwait, og sammen med sin partner MH Alshaya - en af ​​verdens førende internationale detail franchisetagere - fortsætter COS ufortrødent ekspansionen over hele Mellemøsten. I foråret 2013 åbner COS sin første butik i Dubai, og det sker ikke på t tilfældigt gadehjørne, men derimod på shoppingdestination nummer ét - Dubai Mall.

- Vi er meget glade for at åbne i Dubai og udvide yderligere i Mellemøsten. Alshaya repræsenterer den ideelle partner for os, og vi ser frem til at fortsætte forholdet, siger Marie Honda, der er overordnet brand ansvarlig for COS i en kommentar til åbningen.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD