Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Dansk detailhandel er helt uforberedt på Amazon

Foto: Amazon.com
Monday den 18 February 2019 kl. 09:01 - Kilde: Finans

Når Amazon kommer til Danmark, vil det ændre dansk detailhandel fundamentalt. Det er de danske netbutikker slet ikke forberedt på, mener direktør.

Der kommer til at ske enorme ændringer, hvis Amazon træder ind på det danske marked. Det vurderer Jørgen Flemming Ladefoged, der er direktør i Effimat Storage Technology, som producerer lagerrobotter til ind- og udland.

Han mener ikke, at de danske netbutikker er klar til de forandringer. 

- Amazon har ændret nethandlen fundamentalt i alle de lande, hvor selskabet er gået ind. Amazon bliver en kæmpe bølge, der rammer danske netbutikker, og mange har nok erkendt Amazon-truslen for sent, siger Jørgen Flemming Ladefoged til Finans.

Han nævner Tyskland som eksempel. Her sidder Amazon i dag på halvdelen af nethandlen.

Hvis de danske netbutikker skal komme ind i kampen, skal de optimere deres lager, siger direktøren og afviser samtidig, at det er en analyse, han er kommer frem til, udelukkende fordi han sælger lagerrobotter. 

- Jeg taler ikke ud fra en personlige vinding. Det er bare fakta, at automatik og lave omkostninger er afgørende, hvis ikke man skal køres over af Amazon. Kig bare på alle de lande, hvor Amazon er på markedet, siger han og fortsætter:

- For mange selskaber er det en stor investering at etablere et robotstyret lager. Men i fremtiden bliver evnen til at spare på mandetimer en af de vigtigste variabler for e-handel.

LÆS OGSÅ: Ikea overvejer en Amazon-agtig platform

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD