Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Dagrofa skiller sig af med koncerndirektøren

Foto: Dagrofa



Onsdag den 14 februar 2018 kl. 06:10 af: Lise Møller Schilder

Bestyrelsen i Dagrofa ønsker forandring i dagligvarekoncernen. Det betyder, at topchefen siden 2010 er blevet bedt om at gå.

Det var et stort nederlag for Dagrofa, da koncernen i foråret 2017 blev nødt til at lukke discountkæden Kiwi. Og nu skal der nye boller på suppen, oplyser bestyrelsen i Dagrofa.

Det betyder, at koncernchef, Per Thau, er blevet bedt om at forlade sin stilling. Det skriver Dagrofa i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesformand Jesper Lok leder virksomheden, indtil en ny direktør er på plads. 

- Med en ny kapitalstruktur og med nedlukningen af Kiwi går Dagrofa ind i en ny fase. Bestyrelsen har konkluderet, at tidspunktet samtidig er det rette til at finde en ny chef for Dagrofa, siger Jesper Lok i pressemeddelelsen.

Spændende rejse

Per Thau selv har følgende kommentar:

- Jeg har haft glæden at arbejde sammen med engagerede kolleger i Dagrofa siden 2010. Vi har været på en spændende rejse, præget af store forandringer senest lanceringen af Meny og afviklingen af Kiwi. Jeg ønsker Dagrofa held og lykke på vejen og glæder mig til nye udfordringer, siger Per Thau.

Ejerne vil styrke rentabiliteten

Dagrofa står bag kæderne Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb. Hovedejerne af Dagrofa, KFI Erhvervsdrivende Fond og NorgesGruppen, håber, at udskiftningen kan hjælpe de 522 butikker i kæden.

- Rentabiliteten skal forbedres med fokus på at forsyne Danmarks førende fødevaremarkeder med gode produkter og attraktive butikker. Vi er glade for, at Jesper Lok har sagt ja til, midlertidigt, at sætte sig i førersædet, så vi kan tage fat på det arbejde, siger Bo Rygaard, der er formand for KFI Erhvervsdrivende Fond. 

LÆS OGSÅ: Ny bestyrelsesformand i Dagrofa



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:








Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD