Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dagrofa gør status på nybrud i fødevarebranchen

Foto: MENYFriday den 25 August 2023 kl. 11:53 af: Kristian Holgersen

Inden 2024 regner Dagrofa med, at langt de fleste leverandøraftaler er en del af en ny kontraktmodel.

Dagrofa har held med at få sine leverandører til at droppe de årlige kontraktforhandlinger og i stedet indgå løbende aftaler.

Det skriver fødevarekoncernen i en pressemeddelelse.

Siden modellen blev indført for et års tid siden, har Dagrofa fået omstillet 40 procent af leverandøraftalerne, og inden årets udgang er det målet at fordoble andelen.

- Jeg er overbevist om, at vi før nytår får endnu flere positive meldinger og dermed har flere end de 80 procent på modellen, siger kategoridirektør i Dagrofa, Michael Christensen

- Vi får rigtig god feedback fra leverandørerne, men det har selvfølgelig krævet tilvænning fra begge sider. Jeg oplever, at vi styrker samarbejdet og kommer tættere på vores leverandører, hvilket i sidste ende gavner kunderne, siger han.

Den nye model fungerer som en ”joint-business-plan”, hvor Dagrofa og leverandørerne løbende tilpasser kontrakterne, så hvis sortimentet eller priserne ikke er optimale, kan kontrakten løbende tilpasses de nye behov.

- Verden er foranderlig, og derfor vil vi være på forkant med udviklingen. Vores mere åbne og fleksible tilgang gør, at vi både kan tænke langsigtet sammen og handle meget hurtigere i dagligdagen, end hvis vi var bundet af et årshjul, og vi kan i langt højere grad gribe nogle trends og tilpasse os, hvis markedsforholdene ændrer sig, siger Michael Christensen.

LÆS OGSÅ: Dagrofa har succes med digital løsning mod madspildFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD