Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dagrofa giver milliard-forretning et nyt navn

Thursday den 29 August 2019 kl. 11:14 af: Kristian Holgersen

En strategi for hele Dagrofa-koncernen fører til et navneskifte hos Foodservice Danmark, som kan se tilbage på en svær periode.

Indtil videre har det ikke umiddelbart været til at lure, hvor Foodservice Danmark i grunden hører hjemme. Men det bliver der lavet om på nu.

Fremover kommer selskabet, der er leverer mad til professionelle køkkener for milliarder af kroner hvert år, til at hedde Dagrofa Foodservice.

- Med navneskiftet ønsker vi både at forenkle og forstærke vores identitet i markedet og samtidig fremstå som én samlet foodservice-virksomhed, siger adm. direktør Peter Bruun.

Lige nu arbejder Dagrofa på at sikre en større sammenhængskraft og skabe synergier på tværs af de forskellige dele af koncernen. Det sker gennem strategien #StærkereSammen.

- Navneskiftet er således en naturlig del af den strategiudrulning, hvor der sendes et signal om, at Dagrofa Foodservice er en del af Dagrofa, og således har koncernens power i ryggen både kommercielt og finansielt, fremgår det af pressemeddelelsen.

Konverteringen påbegyndes i slutningen af august. Dagrofa S-Engros og Catering Engros falder også ind under det nye, fælles navn. Men her venter man til januar 2020 med at skifte.

Har tabt millioner

Dagrofa Foodservice har været igennem en svær periode, der tog fart med en fejl i 2016-regnskabet. Den forvandlede et solidt overskud til et underskud på 53 millioner kroner, og siden har selskabet fortsat med at tabe millioner.

- Årets resultat har været præget af den økonomisk- og ledelsesmæssige turbulens, skriver ledelsen blandt andet i regnskabet for 2018, hvor bundlinjen lyder på minus 127 millioner kroner.

- I marts 2018 overtog Claus Juel-Jensen direktørstolen på interim basis, inden Peter Bruun i november måned tiltrådte som ny adm. direktør. I 2018 er der desuden sket udskiftninger i ledelsen i såvel salgs- samt økonomiafdelingerne, skriver ledelsen.

Omsætningen for 2018 lyder på 4,2 milliarder kroner - en anelse mere end de to foregående år.

LÆS OGSÅ: Dagrofa henter ny direktør hos konkurrentenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD