Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Dagrofa henter ny direktør hos konkurrenten

Monday den 22 July 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Efter tre år stopper kategoridirektøren hos Dagofra, som allerede kan præsentere en afløser.

Svenske Hans Holmstedt stopper som kategoridirektør for Dagrofa efter tre år på posten. Han skal i stedet være topchef for fødevarevirksomheden Abdon Food i hjemlandet, skriver Dagrofa i en pressemeddelelse.

- Hans har gjort et utrolig flot stykke arbejde i tiden hos Dagrofa, hvor han, sammen med kategoriteamet, har skabt gode resultater, siger koncernchef i Dagrofa, Tomas Pietrangeli.

- Han har samtidig været med til at styrke kategoriorganisationen på tværs af koncernen, ikke mindst i forbindelse med implementeringen af vores treårige strategi. Således står kategoriorganisationen nu stærkere end nogensinde. Vi ønsker ham held og lykke i hans nye position, siger han.

Hans Holmstedt har sidste arbejdsdag senest den 30. august 2019.

Coop-mand tager over

Allerede nu er der fundet en afløser i form af Michael Christensen, der kommer fra en stilling som fooddirektør hos Coop, hvor han har været gennem flere år.

- Med ansættelsen af Michael har Dagrofa fået en ny kategoridirektør, som har en bred og meget relevant erfaring fra både detailhandlen med sine 7 år i Coop, men også fra leverandørsiden hos Lantmännen, Dr. Oetker og Haugen-Gruppen, siger Tomas Pietrangeli.

- Michael vil med sin store erfaring bidrage med stærke kompetencer i koncernledelsen, og dermed være med til at sikre fortsat positiv fremdrift på koncernstrategien #StærkereSammen, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Endnu en direktør skifter Dagrofa ud med CoopFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD